
Συσκευές & Αξεσουάρ
Malaysia-style Coconut Chicken
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried chilies3
-
spring onions trimmed and cut into thirds4
-
fresh ginger peeled¾ inch
-
garlic cloves2
-
canned coconut milk9 ½ oz
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces1 stalk
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces2
-
tamarind paste1 tsp
-
whole cloves2
-
chili powder¼ - ½ tsp
-
dried ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
whole chicken (3-3.5 lb), butterflied (see Tip)49 - 56 oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
864 mg
Πρωτεΐνη
73.1 g
Θερμίδες
3636.8 kJ /
865.9 kcal
Λιπαρά
62.3 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
24.2 g
Υδατάνθρακες
4.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Shawarma Bowl
1h
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Steak Tartare
15min
Mac "n" Cheese Burger
3h 10min
Texas Chili
1h 10min
Meatloaf
1h 20min
Cochinita Pibil
4h
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Marry Me Chicken
40min
Chicken Fricassee
50min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h