Spaghetti à la carbonara ze szparagami

Spaghetti à la carbonara ze szparagami

4.7 1.8K βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • 400 g makaronu, suchego, typu spaghetti
  • woda do gotowania makaronu
  • ½ łyżeczki soli (προαιρετικό πεδίο) (opcjonalnie, patrz wskazówka), plus dodatkowa ilość do gotowania makaronu
  • 80 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    80 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 30 g oleju
  • 200 g kostek boczku
  • 500 g zielonych szparagów bez twardych końcówek, pokrojonych na 1 cm kawałki, główki w całości
  • 200 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 2 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
  • 2 jajka

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 445.3 mg
Πρωτεΐνη 22.2 g
Θερμίδες 2664.6 kJ / 636.9 kcal
Λιπαρά 36.6 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.7 g
Υδατάνθρακες 55.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων