Halloweenowe mini tarty dyniowe

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 porcji

Υλικά

Kruche ciasto
  • 220 g mąki pszennej
  • 100 g masła pokrojonego na kawałki
  • ⅔ łyżeczki soli
  • 65 g zimnej wody
Nadzienie
  • 180 g dyni Hokkaido pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
  • 180 g ziemniaków pokrojonych w 1 cm plastry
  • 70 g mleka
  • 15 g masła
  • ⅔ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki czosnku, granulowanego
  • 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
  • ½ opakowania sera brie (75 g), pokrojonego w 5 mm plastry
  • ½ opakowania szynki, w plastrach (75 g)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 810 mg
Πρωτεΐνη 10.4 g
Θερμίδες 1312 kJ / 313.6 kcal
Λιπαρά 17.1 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.4 g
Υδατάνθρακες 30 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων