
Συσκευές & Αξεσουάρ
Café-de-Paris-Butter
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 10 λεπτ.
20 Portionen
Υλικά
-
frische Petersilienblätter25 g
-
Schnittlauch in Röllchen25 g
-
Majoran abgezupft3 Zweige
-
Dill5 g
-
frische Thymianblättchen5 g
-
Basilikumblätter, frisch10 g
-
Ketchup30 g
-
Senf15 g
-
Kapern15 g
-
Schalotten halbiert60 g
-
Knoblauchzehen2
-
Sardellenfilets, in Öl5
-
Branntweinessig1 TL
-
Cognac2 TL
-
Sherry (προαιρετικό πεδίο)1 TL
-
Weinbrand (προαιρετικό πεδίο)1 TL
-
Worcester-Sauce1 TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Curry1 ½ TL
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
-
Zitronensaft5 g
-
geriebene Orangenschale½ TL
-
Orangensaft15 g
-
Salz8 g
-
Pfeffer½ TL
-
Butter weich500 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
189 kcal /
792 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
187 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fermentieren
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurrywurst-Sauce à la Sansibar
30 Min
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 Min
Möhrensauce
25 Min
Sandwich mit Ei-Käse-Salat
35 Min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1 Std.
Hirseaufstrich mit Apfel
30 Min
Champignoncreme
10 Min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 Min
Forellenmousse
5 Min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 Min
Guacamole
5 Min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 Min