
Συσκευές & Αξεσουάρ
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
Balık ve Hamur
-
taze ot karışımı (kekik, fesleğen, taze rezenenin yeşil yaprakları ve maydanoz)15 g
-
su250 g
-
taze maya ufalanmış20 g
-
un500 g
-
tuz3 tk
-
limon dilimler halinde kesilmiş½
-
levrek (1 adet levrek, temizlenmiş hali yaklaşık 1000 g)1000 g
Pirinç
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
zeytinyağı30 g
-
su500 g
-
beyaz şarap500 g
-
tuz1 tk
-
şeker1 yk
-
pirinç, uzun taneli350 g
-
fındık parçalara bölünmüş15 g
-
dolmalık fıstık, çiğ15 g
-
Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz15 g
-
badem parçalara bölünmüş15 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
2521.9 mg
Πρωτεΐνη
70.5 g
Θερμίδες
5540.8 kJ /
1324.3 kcal
Λιπαρά
23.4 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Υδατάνθρακες
181.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTon Balıklı Makarna
1ωρ.
Rus Salatası
40 λεπτ.
Peynirli Karides Tava
35 λεπτ.
Pırasa ve Somonlu Pratik Milföy Böreği
1ωρ. 30 λεπτ.
Çıtır Balıklı Sandviç
40 λεπτ.
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1ωρ.
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1ωρ. 15 λεπτ.
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Καμία βαθμολογία
Ballı Hardal Soslu Somon, Brokoli ve Tatlı Patates
40 λεπτ.
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Καμία βαθμολογία
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Καμία βαθμολογία
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Καμία βαθμολογία