
Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional gluten free French vanilla canelé
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 49ωρ. 5 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
58.5 mg
Πρωτεΐνη
3.5 g
Θερμίδες
729.7 kJ /
174.4 kcal
Λιπαρά
6.3 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.4 g
Υδατάνθρακες
24.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Victoria sponge cake
1 Std. 20 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 Std.
Macadamia chocolate cookies
45 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Mini lemon curd tarts
2 Std. 20 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min