Συσκευές & Αξεσουάρ
6-Strang-Butterzopf
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
-
Milch300 g
-
Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Zopfmehl500 g
-
Butter in Stücken, kalt60 g
-
Zucker15 g
-
Salz1 ½ TL
-
Zopfmehl zum Bemehlen
-
Ei1
-
Rahm1 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 100 g
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1319 kJ /
314 kcal
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDinkel-Haselnussbrot
2 godz. 50 min
Gedämpfte Chorizo-Brötchen aus dem Nester
Brak ocen
Pita Brote
1 godz. 35 min
Original Bagel
9 godz. 30 min
Ruchbrot aus der Cakeform
3 godz. 40 min
Dinkel Bürli
26 godz. 30 min
Grissini
2 godz.
Toastbrot
3 godz.
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1 godz. 10 min
Streuselzopf
1 godz. 30 min
Bürli mit Roggen
12 godz.
Irisches Buttermilchbrot
45 min