Pizza z mortadellą, pistacjami i burratą

Pizza z mortadellą, pistacjami i burratą

4.8 183 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 porcje

Υλικά

Pesto pistacjowe
  • 50 - 60 g orzechów pistacjowych, łuskanych, solonych
  • 20 g sera parmezan
    20 g sera grana padano
  • 5 g liści bazylii, świeżych
  • ½ ząbka czosnku (προαιρετικό πεδίο)
  • 40 g oliwy z oliwek
Ciasto
  • 180 g wody letniej
  • 10 g drożdży świeżych pokruszonych (patrz wariant)
  • 300 g włoskiej mąki pszennej do pizzy, typu 00 plus dodatkowa ilość do oprószenia
  • ½ łyżeczki cukru
  • 1 łyżeczka soli
Pieczenie
  • 1 kulka sera mozzarella (125 g), odsączona na papierowych ręcznikach
  • 6 - 7 plastrów włoskiej mortadelli (ok. 120 g)
  • 1 kulka sera burrata (125 g), odsączona

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 537.7 kcal / 2249.8 kJ
Πρωτεΐνη 25.4 g
Λιπαρά 45.1 g
Υδατάνθρακες 9.5 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.7 g
Νάτριο 1689.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων