Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
onion quartered50 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)60 g
-
fresh mushrooms sliced80 g
-
garlic cloves2
-
celeriac cut in pieces (2 cm)500 g
-
olive oil plus extra for drizzling30 g
-
tinned lentils rinsed, drained250 g
-
tinned kidney beans rinsed, drained200 g
-
rolled oats130 g
-
soy sauce20 g
-
paprika1 tsp
-
dried mixed herbs2 tsp
-
nutritional yeast flakes3 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
shallots halved80 g
-
unsalted butter diced20 g
-
white wine, dry100 g
-
liquid vegetable stock150 g
-
broccoli florets350 g
-
water50 g
-
lime juice, freshly squeezed for drizzling
-
fresh parsley roughly chopped, for garnishing
-
gravy (προαιρετικό πεδίο) for serving (see tip)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
621.9 kcal /
2602.1 kJ
Πρωτεΐνη
27.5 g
Λιπαρά
19.8 g
Υδατάνθρακες
84.3 g
Φυτικές ίνες
19 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Νάτριο
1665.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Lentil Lasagne
2h 20min
Chick Pea Curry
35min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Tarka Dal
9h 5min
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1h 5min
Thai Curry Noodles
25min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Star Burgers
20h 5min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20min