Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions

Υλικά

Filling
  • fresh spinach leaves rinsed (see Tip)
    150 g
  • garlic clove
    1
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    10 g
  • walnuts, shelled, halved
    50 g
  • fresh basil leaves
    6
  • fresh ricotta cheese
    125 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
Turkey
  • turkey breast, skin on, boneless boned and rolled
    700 - 800 g
  • Parma ham
    6 - 9 slices
  • water
    1300 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 505.8 kcal / 2116.3 kJ
Πρωτεΐνη 56.5 g
Λιπαρά 28.5 g
Υδατάνθρακες 4.6 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.2 g
Νάτριο 1207.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων