
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomato Crusted Salmon with Rice
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh salmon fillets, skinless 4 pieces (approx. 5 oz ea.)20 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained and oil reserved (see Tip)3 ½ oz
-
tomato paste1 oz
-
garlic clove divided2
-
honey1 ½ tsp
-
bread crumbs2 oz
-
salt divided4 pinches
-
fresh ground pepper2 pinches
-
yellow onions in pieces2 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle1 oz
-
long-grain rice7 oz
-
broccoli florets small5 ½ oz
-
red bell pepper diced (¼ in.)4 oz
-
water14 oz
-
vegetable stock cube broken into pieces1
-
lemon juice½ oz
-
fresh parsley leaves only1 - 2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
701 kcal /
2932.9 kJ
Πρωτεΐνη
43.8 g
Λιπαρά
27.6 g
Υδατάνθρακες
72.7 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Νάτριο
1580.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνShrimp and Green Pea Pasta
40min
Paella
30min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Cod with Citrus Butter
50min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Snapper with Spiced Oil
Ninguna valoración
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min