Συσκευές & Αξεσουάρ
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Salmon with Almond Crust
-
fresh salmon fillets, skinless (21 oz, approx. 5.5 oz ea.)4
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
1 oz walnutsblanched almonds1 oz
-
panko bread crumbs2 oz
-
fresh parsley2 sprigs
Pappardelle with Asparagus
-
asparagus, green trimmed and cut into pieces (½ in.)9 oz
-
water53 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
pasta, dry, type pappardelle (cook time 12-13 minutes)10 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
lemon zested, grated1
-
fresh parsley chopped1 - 2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
39.5 g
Θερμίδες
2646.8 kJ /
632.5 kcal
Λιπαρά
36.3 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Υδατάνθρακες
35.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Paella
30min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30min
Cajun Gumbo
1h 30min
Steamed Cod Over Greens
40min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Shrimp and Grits
1h 50min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Shrimp & Crab Linguine
Ninguna valoración
Shrimp Scampi
40min
Tomato Basil Pasta
45min