
Συσκευές & Αξεσουάρ
Volle Kanne Vollkorn-Brot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 21ωρ.
20 Scheiben
Υλικά
Vorteig
-
Vollkorn-Weizenmehl125 g
-
Wasser150 g
-
frische Hefe1 g
Hauptteig und Fertigstellung
-
Vollkorn-Weizenmehl325 g
-
Wasser230 g
-
frische Hefe7 g
-
Salz10 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Νάτριο
195 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
348 kJ /
83 kcal
Λιπαρά
0 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
17 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Backen mit Axel Schmitt
5 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken
2ωρ. 30 λεπτ.
Schnelle Thunfisch-Pizza
1ωρ.
Hafer-Kartoffel-Brot
2ωρ. 30 λεπτ.
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1ωρ. 10 λεπτ.
Mini-Zwiebel-Kuchen
35 λεπτ.
Teufels-Pizza
2ωρ. 15 λεπτ.
Phönix-Brot (Aus Alt mach Neu)
3ωρ.
Kürbis-Süßkartoffel-Auflauf
1ωρ. 40 λεπτ.
Pizzarolle mit Chili, Pilzen und Paprika
2ωρ. 15 λεπτ.
Tartelettes mit Kaiserschoten und Schinken
1ωρ.
Bärlauchmuffins
1ωρ. 10 λεπτ.
Kürbis-Sellerie-Quiche
2ωρ.