
Συσκευές & Αξεσουάρ
Volle Kanne Vollkorn-Brot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ.
20 Scheiben
Υλικά
Vorteig
-
Vollkorn-Weizenmehl125 g
-
Wasser150 g
-
frische Hefe1 g
Hauptteig und Fertigstellung
-
Vollkorn-Weizenmehl325 g
-
Wasser230 g
-
frische Hefe7 g
-
Salz10 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
83 kcal /
348 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
17 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
195 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Backen mit Axel Schmitt
5 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza mit Rucola und Parmaschinken
1ωρ.
Bauernpizza
1ωρ. 40 λεπτ.
Flammkuchenschnecken am Stiel
1ωρ. 50 λεπτ.
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1ωρ. 35 λεπτ.
Schnelle Thunfisch-Pizza
1ωρ.
Hot Dog Muffin Style
2ωρ.
Blitz-Pizza
40 λεπτ.
Mandelpizza mit Babyspinat
40 λεπτ.
Vegane Empanadas mit Paprika-Pilz-Füllung
1ωρ. 20 λεπτ.
Pizza Margherita
1ωρ. 35 λεπτ.
Gemüse-Käse-Muffins
1ωρ.
Rhabarber-Käse-Quiche
1ωρ. 30 λεπτ.