
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate and nut babka
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 portions
Υλικά
Brioche
-
unsalted butter plus extra melted to grease60 g
-
full cream milk180 g
-
white sugar60 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs2
-
hazelnut chocolate spread room temperature (see Tips)150 g
Chocolate sauce
-
water80 g
-
Dutch cocoa powder50 g
-
hazelnut chocolate spread80 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
walnut halves toasted, to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
354.8 kcal /
1484.3 kJ
Πρωτεΐνη
8.2 g
Λιπαρά
15.4 g
Υδατάνθρακες
47.7 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.8 g
Νάτριο
189.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Hot cross buns
1ωρ. 40 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Quinoa choc-chip biscuits
35 λεπτ.
Chocolate Basque cheesecake
2ωρ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.