
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate and nut babka
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 portions
Υλικά
Brioche
-
unsalted butter plus extra melted to grease60 g
-
full cream milk180 g
-
white sugar60 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs2
-
hazelnut chocolate spread room temperature (see Tips)150 g
Chocolate sauce
-
water80 g
-
Dutch cocoa powder50 g
-
hazelnut chocolate spread80 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
walnut halves toasted, to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
354.8 kcal /
1484.3 kJ
Πρωτεΐνη
8.2 g
Λιπαρά
15.4 g
Υδατάνθρακες
47.7 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.8 g
Νάτριο
189.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate chip and pistachio cream cookies
1ωρ.
Apple frangipane tart
1ωρ. 20 λεπτ.
Rosewater madeleines
30 λεπτ.
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 λεπτ.
Far Breton with prunes
2ωρ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2ωρ. 30 λεπτ.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1ωρ. 10 λεπτ.
Brioche slice with crumble
2ωρ.
Brioche buns with cheese
2ωρ. 30 λεπτ.