
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spiced pear jam and chorizo
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
pears (approx 3-4 pears), cores removed and cut into quarters430 g
-
apple core removed and cut into quarters1
-
saffron threads1 pinch
-
ground smoked paprika½ tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
raw sugar200 g
-
chorizo (approx. 3-4), thinly sliced600 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
252 kcal /
1058 kJ
Πρωτεΐνη
10.4 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
29.6 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Νάτριο
507.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Spanish tapas
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBig Mac-style sauce
4ωρ.
Miso dressing
5 λεπτ.
Sambal kacang (peanut sauce)
35 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Gluten free barbecue sauce
50 λεπτ.
Tartare sauce
10 λεπτ.
Brinjal (eggplant pickle)
1ωρ. 30 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Tapenade
10 λεπτ.
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 λεπτ.
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 λεπτ.
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 λεπτ.