
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried chickpeas200 g
-
water for soaking
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (4 cm)300 g
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
breadcrumbs70 g
-
tahini1 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
blanched almonds30 g
-
red wine vinegar15 g
-
sugar1 tsp
-
fresh mint leaves roughly chopped60 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
pomegranate seeds70 g
-
pitta breads for serving (see tip)6
-
houmous for serving (see tip)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
591.5 kcal /
2474.6 kJ
Πρωτεΐνη
16.6 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
69.1 g
Φυτικές ίνες
12.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
1318.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant-based Around the World
15 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet Pepper Nachos with Guacamole
15 λεπτ.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 λεπτ.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 λεπτ.
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 λεπτ.
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 λεπτ.
Black Bean and Avocado Wrap
15 λεπτ.
Patatas Bravas with Aioli
1ωρ. 15 λεπτ.
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9ωρ.
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 λεπτ.