
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried chickpeas200 g
-
water for soaking
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (4 cm)300 g
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
breadcrumbs70 g
-
tahini1 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
blanched almonds30 g
-
red wine vinegar15 g
-
sugar1 tsp
-
fresh mint leaves roughly chopped60 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
pomegranate seeds70 g
-
pitta breads for serving (see tip)6
-
houmous for serving (see tip)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
591.5 kcal /
2474.6 kJ
Πρωτεΐνη
16.6 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
69.1 g
Φυτικές ίνες
12.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
1318.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant-based Around the World
15 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Lentil Lasagne
2ωρ. 20 λεπτ.
Chick Pea Curry
35 λεπτ.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 λεπτ.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Tarka Dal
9ωρ. 5 λεπτ.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.