
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried chickpeas200 g
-
water for soaking
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (4 cm)300 g
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
breadcrumbs70 g
-
tahini1 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
blanched almonds30 g
-
red wine vinegar15 g
-
sugar1 tsp
-
fresh mint leaves roughly chopped60 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
pomegranate seeds70 g
-
pitta breads for serving (see tip)6
-
houmous for serving (see tip)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
591.5 kcal /
2474.6 kJ
Πρωτεΐνη
16.6 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
69.1 g
Φυτικές ίνες
12.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
1318.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant-based Around the World
15 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1ωρ. 20 λεπτ.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1ωρ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Vegan Burgers
45 λεπτ.
Vegan Bean Burgers
1ωρ. 20 λεπτ.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Dal Makhani
9ωρ. 30 λεπτ.
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 λεπτ.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 λεπτ.
Vegan Aubergine Rolls
11ωρ. 15 λεπτ.