Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried chickpeas200 g
-
water for soaking
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (4 cm)300 g
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
breadcrumbs70 g
-
tahini1 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
blanched almonds30 g
-
red wine vinegar15 g
-
sugar1 tsp
-
fresh mint leaves roughly chopped60 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
pomegranate seeds70 g
-
pitta breads for serving (see tip)6
-
houmous for serving (see tip)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1318.1 mg
Πρωτεΐνη
16.6 g
Θερμίδες
2474.6 kJ /
591.5 kcal
Λιπαρά
30 g
Φυτικές ίνες
12.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
69.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet Potato Curry
30 λεπτ.
Butternut Squash Masala Dosa
11ωρ. 30 λεπτ.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1ωρ.
Indian Vegetable Curry
50 λεπτ.
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Seitan Chilli
25 λεπτ.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 λεπτ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.
Dal Makhani
9ωρ. 30 λεπτ.
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 λεπτ.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2ωρ.