
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough potato bread
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
12 slices
Υλικά
Ingredients
-
potatoes peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)150 g
-
water plus extra to spray135 g
-
milk60 g
-
caster sugar1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
egg1
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
179.3 kcal /
750.1 kJ
Πρωτεΐνη
5.6 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
31.9 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.6 g
Νάτριο
252.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHam and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Cheese and bacon rolls
2ωρ.
Three cheese spinach scrolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Brioche buns baked in a cast iron pot
2ωρ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Spelt bread rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate zucchini mini loaves
1ωρ. 30 λεπτ.
Pan de Sal
2ωρ. 20 λεπτ.
Chia and pepita gluten free loaf
1ωρ. 25 λεπτ.
Vetkoek (fet-cook)
1ωρ. 35 λεπτ.