
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough potato bread
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
12 slices
Υλικά
Ingredients
-
potatoes peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)150 g
-
water plus extra to spray135 g
-
milk60 g
-
caster sugar1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
egg1
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
252.7 mg
Πρωτεΐνη
5.6 g
Θερμίδες
750.1 kJ /
179.3 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.6 g
Υδατάνθρακες
31.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBoston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Steamed bread rolls
2ωρ. 10 λεπτ.
Damper with golden syrup butter
40 λεπτ.
Spelt bread rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Cauliflower flammkuchen
1ωρ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Pumpkin, carrot and herb bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Cashew bread French toast
1ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free loaves
2ωρ. 15 λεπτ.
Cheat's Kaiser rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Corn tortillas
1ωρ. 50 λεπτ.