Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough potato bread
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
12 slices
Υλικά
Ingredients
-
potatoes peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)150 g
-
water plus extra to spray135 g
-
milk60 g
-
caster sugar1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
egg1
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
252.7 mg
Πρωτεΐνη
5.6 g
Θερμίδες
750.1 kJ /
179.3 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.6 g
Υδατάνθρακες
31.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFreeform basic bread
1 godz. 35 min
Peshwari naan
1 godz. 20 min
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Mini herb and garlic pull apart bread
1 godz. 35 min
Tiger rolls
2 godz. 50 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Cauliflower flammkuchen
1 godz.
Cheesy pull-apart garlic bread
1 godz.
English muffins
3 godz. 10 min
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min