Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce

Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce

4.6 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Steaks
  • pflanzliches Öl
    2 EL
  • Rindshuftsteaks (à 200 g, 4 cm dick)
    4
Stampf und Sauce
  • Milch
    600 g
  • Butter weich
    100 g
  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (3 cm)
    800 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    3 TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    ½ TL
  • Zwiebel halbiert, in halben Ringen
    200 g
  • Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • trockener Sherry
    30 g
    30 g Aceto balsamico
  • Rahm
    200 g
  • Fleischbouillonextrakt
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    3 TL
  • Senf
    20 g
  • Worcestershire Sauce
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 966 kcal / 4042 kJ
Πρωτεΐνη 55 g
Λιπαρά 61 g
Υδατάνθρακες 52 g
Φυτικές ίνες 5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 33 g
Νάτριο 2087 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων