
Συσκευές & Αξεσουάρ
Melting moments with lemon cream
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
25 portions
Υλικά
Biscuits
-
pure icing sugar80 g
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
plain flour plus extra to dust220 g
-
cornflour60 g
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
Lemon cream
-
unsalted butter softened90 g
-
pure icing sugar plus extra to dust120 g
-
lemon juice1 tsp
-
lemon zest1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
169.9 kcal /
710.8 kJ
Πρωτεΐνη
1.2 g
Λιπαρά
11.2 g
Υδατάνθρακες
16.4 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
6.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2h 30min
Hot cross buns
1h 40min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Chocolate hot cross buns
2h 40min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Yoyo slice
2h 30min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Chocolate Basque cheesecake
2h
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h