Pan mediterráneo sin gluten

Pan mediterráneo sin gluten

2.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
12 porciones

Υλικά

Masa
  • de agua tibia
    400 g
  • de azúcar
    ½ cdita
  • de levadura fresca
    40 g
  • de harina sin gluten
    500 g
  • de psyllium
    2 cditas
  • de aceite de oliva
    60 g
  • de sal
    ¾ cdita
  • de aceitunas verdes deshuesadas
    100 g
  • de aceitunas negras deshuesadas
    100 g
  • de jitomate deshidratado en aceite
    100 g
  • de hojas de romero fresco
    2 cdas
  • de mozzarella cortado en dados pequeños
    100 g
  • de pimienta molida
    ¼ cdita

Διατροφή ανά 12 porciones

Θερμίδες 3101.9 kcal / 12978.4 kJ
Πρωτεΐνη 102.4 g
Λιπαρά 125.6 g
Υδατάνθρακες 452.1 g
Φυτικές ίνες 87.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 25.2 g
Νάτριο 4660.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων