白萝卜丝牛肉汤

白萝卜丝牛肉汤

5.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 白萝卜 ,去皮,切成能放入进料口宽度
    1000 克
  • 牛肉高汤块
    1 块
  • 5 克
  • 1300 克
  • 八角
    2 颗
  • 桂皮
    3 克
  • ,切片
    20 克
  • 菲力牛排 ,切成薄片(约1-2毫米)
    300 克
  • 鱼露
    10 克
  • 香菜 ,切碎
    10 克
  • ,切葱花
    10 克
  • 现磨黑胡椒粉
    1 小撮
  • 青柠
    1 片
  • 新鲜豆芽
    100 克
  • 新鲜辣椒 ,切成薄片
    适量
  • 辣椒酱 (προαιρετικό πεδίο)
    2 茶匙
  • 海鲜酱 (προαιρετικό πεδίο)
    2 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 242.2 kcal / 1013.1 kJ
Πρωτεΐνη 18.5 g
Λιπαρά 11.8 g
Υδατάνθρακες 17.7 g
Φυτικές ίνες 6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.5 g
Νάτριο 1488.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων