
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta gnocchi alla sorrentina
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves, plus extra to garnish5
-
water1700 g
-
gnocchi (see Tip)700 g
-
mozzarella torn200 g
-
Parmesan cheese grated60 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
383.6 kcal /
1604.8 kJ
Πρωτεΐνη
17.5 g
Λιπαρά
16.2 g
Υδατάνθρακες
42.9 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.1 g
Νάτριο
1256.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Risotto with lemon, thyme and feta
30 λεπτ.
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 λεπτ.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Creamy tomato and feta pasta
35 λεπτ.
Crab linguine
30 λεπτ.
Carrot gnocchi with zucchini cream
1ωρ. 15 λεπτ.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 λεπτ.
Pumpkin and ricotta cannelloni
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken and prawn noodles
30 λεπτ.
Macaroni carbonara
30 λεπτ.
Chicken with almonds
Καμία βαθμολογία