Raviolis de ricota y espinaca

Raviolis de ricota y espinaca

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

Masa
  • de harina de trigo
    300 g
  • de hojas de espinaca frescas (lavadas y secas)
    70 g
  • huevos
    2
  • de sal
    1 pellizco
  • de aceite de oliva
    10 g
Relleno de ricota y espinacas
  • de queso parmesano en trozos
    60 g
  • de chalotas en cuartos
    50 g
  • de mantequilla
    15 g
  • de hojas de espinaca frescas (lavadas y secas)
    300 g
  • de queso ricota
    120 g
  • de nuez moscada molida
    1 pellizco
Salsa de calabacín
  • dientes de ajo
    3
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de calabacín sin pelar cortado en dados
    300 g
  • de pimienta negra molida
    1 cucharadita
  • de sal
    1 cucharada
  • hojas de albahaca fresca
    8 - 10
  • de nata
    100 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 833 kcal / 3486 kJ
Πρωτεΐνη 33.6 g
Λιπαρά 41.3 g
Υδατάνθρακες 81.6 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.6 g
Νάτριο 1561.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων