Ριζότο αλά Μιλανέζε

Ριζότο αλά Μιλανέζε

4.2 11 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • κρεμμυδάκι εσαλότ σε κομμάτια
    30 γρ.
    30 γρ. κρεμμύδι, σε κομμάτια
  • βούτυρο, ανάλατο σε κομμάτια
    40 γρ.
  • εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
    40 γρ.
  • ρύζι για ριζότο (Carnaroli ή Arborio, μαγείρεμα 14 λεπτά)
    320 γρ.
  • λευκό κρασί, ξηρό
    100 γρ.
  • νερό
    800 γρ.
  • σαφράν
    1 φακελάκι
  • αλάτι
    1 κ.γλ.
    1 καλά γεμάτo κουταλάκι πάστα ζωμού κρέατος, σπιτική
  • τυρί παρμεζάνα τριμμένη
    40 γρ.

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Πρωτεΐνη 9 g
Θερμίδες 2046 kJ / 489 kcal
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 68 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων
Ασιατικό ρύζι με αυγό και λαχανικά

Ασιατικό ρύζι με αυγό και λαχανικά

4.4(36)

35 λεπτ.

Νιόκι με σάλτσα ντομάτας και βασιλικό

Νιόκι με σάλτσα ντομάτας και βασιλικό

4.3(6)

25 λεπτ.

Βράσιμο ζυμαρικών

Βράσιμο ζυμαρικών

Καμία βαθμολογία

Σαλάτα Caprese με ζυμαρικά και κοτόπουλο

Σαλάτα Caprese με ζυμαρικά και κοτόπουλο

4.5(2)

25 λεπτ.

Σπαγγέτι με μπιφτεκάκια βοδινά και σάλτσα βέρντε

Σπαγγέτι με μπιφτεκάκια βοδινά και σάλτσα βέρντε

5.0(1)

30 λεπτ.

Σπαγγέτι καρμπονάρα

Σπαγγέτι καρμπονάρα

3.5(11)

40 λεπτ.

Ταλιατέλες με κολοκυθάκια, γαρίδες και μύδια

Ταλιατέλες με κολοκυθάκια, γαρίδες και μύδια

4.0(1)

1ωρ. 15 λεπτ.

Σπαγγέτι με πέστο αβοκάντο & φιστίκια κάσιους

Σπαγγέτι με πέστο αβοκάντο & φιστίκια κάσιους

4.0(2)

30 λεπτ.

Σπαγγέτι μπολονέζ

Σπαγγέτι μπολονέζ

4.4(10)

1ωρ. 15 λεπτ.

Ριζότο αλά Μιλανέζε με μοσχαρίσια εσκαλόπ

Ριζότο αλά Μιλανέζε με μοσχαρίσια εσκαλόπ

Καμία βαθμολογία

Μακαρόνια με κιμά

Μακαρόνια με κιμά

4.2(23)

40 λεπτ.

Ρύζι με σπαράγγια, μπρόκολο και μανιτάρια

Ρύζι με σπαράγγια, μπρόκολο και μανιτάρια

Καμία βαθμολογία

Εμφάνιση όλων