Συσκευές & Αξεσουάρ
Gnocchi with Courgettes
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1466.7 mg
Πρωτεΐνη
19.1 g
Θερμίδες
2263 kJ /
540.9 kcal
Λιπαρά
23.8 g
Φυτικές ίνες
6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.9 g
Υδατάνθρακες
64 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Slicing and Grating
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut Squash Masala Dosa
11ωρ. 30 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Big Mac Style Wraps
40 λεπτ.
Lafun (Amala)
10 λεπτ.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 λεπτ.
Vegetable Consommé with Gnocchi
Καμία βαθμολογία
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Καμία βαθμολογία
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1ωρ.
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Shiitake Teriyaki Dippers
45 λεπτ.