
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gnocchi with Courgettes
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1466.7 mg
Πρωτεΐνη
19.1 g
Θερμίδες
2263 kJ /
540.9 kcal
Λιπαρά
23.8 g
Φυτικές ίνες
6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.9 g
Υδατάνθρακες
64 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slicing and Grating
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1 Std. 5 Min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Pissaladière
1 Std. 30 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Risotto for One
35 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
3 Std.