Cider-brined pork chops with apple dressing

Cider-brined pork chops with apple dressing

1.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portion

Υλικά

Cider-brined pork chops
  • cider (see Tip)
    350 g
  • sea salt, flakes
    30 g
  • rosemary, dried, chopped
    1 tbsp
  • sage leaf, dried
    1 tbsp
  • thyme, dried
    1 ½ tsp
  • black pepper, ground
    ½ tsp
  • pork loin chops (approx. 350 g each)
    4 - 6
  • grapeseed oil for brushing
Apple dressing
  • apple, type Granny Smith peeled, cored and cut into quarters
    1
  • cider vinegar
    2 tbsp
  • maple syrup, pure
    2 tsp
  • grapeseed oil
    90 g
  • wholegrain mustard
    1 tbsp
  • chive, fresh cut into quarters
    6 sprigs

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 651.4 kcal / 2735.8 kJ
Πρωτεΐνη 48.9 g
Λιπαρά 48.3 g
Υδατάνθρακες 6.3 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.1 g
Νάτριο 194.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων