Plato de los montes de Málaga (Andalucía)

Plato de los montes de Málaga (Andalucía)

4.6 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

  • de pan del día anterior (en trozos)
    500 g
  • de agua
    100 g
  • de sal
    1 cucharada rasa
  • de chorizo sin piel (en trozos)
    250 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    80 g
  • de panceta fresca de cerdo (en trozos pequeños)
    500 g
  • cabeza de ajos entera con piel (con un corte lateral)
    1
  • morcillas
    4
  • chorizos
    4
  • de pimiento verde italiano cortado en tiras
    500 g
  • sal para espolvorear
  • rabanitos cortados en cuartos
    4
  • naranjas en gajos
    1 - 2
    1 - 2 rodajas de melón, en gajos

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 916 kcal / 3830 kJ
Πρωτεΐνη 40.03 g
Λιπαρά 67.05 g
Υδατάνθρακες 37.99 g
Φυτικές ίνες 3.96 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων