Pan bendito de San Blas (Murcia)

Pan bendito de San Blas (Murcia)

4.9 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
12 raciones

Υλικά

Azúcar de cítricos y anís
  • de azúcar
    150 g
  • de anís en grano (matalahúva)
    ½ cucharadita
  • tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
    8
  • tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
    8
Masa madre
  • de leche entera
    70 g
  • de levadura prensada fresca
    10 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de harina de fuerza
    120 g
Masa
  • de leche entera
    60 g
  • de mantequilla
    70 g
  • huevos
    2
  • de levadura prensada fresca
    30 g
  • de zumo de naranja (de aprox. 2 naranjas)
    120 g
  • de harina de fuerza
    700 g
  • de sal
    1 pellizco
Almíbar de naranja
  • de agua
    100 g
  • de azúcar
    130 g
  • de zumo de naranja (de aprox. ½ naranja)
    40 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 399 kcal / 1668 kJ
Πρωτεΐνη 9.01 g
Λιπαρά 7.25 g
Υδατάνθρακες 74.32 g
Φυτικές ίνες 2.64 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων