
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
red onions quartered150 g
-
garlic clove1
-
carrots cut in pieces150 g
-
swede cut in pieces120 g
-
red peppers cut in pieces300 g
-
olive oil plus extra for serving30 g
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
harissa paste1 Tbsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
red split lentils rinsed180 g
-
vegetable stock900 g
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
201 kcal /
842 kJ
Πρωτεΐνη
8.7 g
Λιπαρά
6.6 g
Υδατάνθρακες
26.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

SPRINGTIME SOUPS
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable soup
35 λεπτ.
Broccoli and Stilton Soup
30 λεπτ.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 λεπτ.
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
40 λεπτ.
Rice Congee
4ωρ. 5 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.
Raw Beetroot Soup
5 λεπτ.
Ravioli Broth with Beef
Καμία βαθμολογία
Vegan Oyster Mushroom Soup
Καμία βαθμολογία
Curried Parsnip and Apple Soup
30 λεπτ.
Watercress Soup
25 λεπτ.
Egusi Stew
1ωρ. 30 λεπτ.