Συσκευές & Αξεσουάρ
Bauernbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
-
Wasser kalt380 - 410 g
-
frische Germ20 g
-
Roggensauerteig, flüssig100 g
-
Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen400 g
-
Roggenmehl Type 960250 g
-
Salz1 ½ - 2 TL
-
Brotgewürz2 geh. TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Νάτριο
217 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
525 kJ /
126 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToastbrot
16ωρ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Mohnflesserl
14ωρ. 30 λεπτ.
Pitabrote
2ωρ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1ωρ. 30 λεπτ.
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Gemüsesticks mit Dip und Vollkornweckerl
1ωρ. 40 λεπτ.
Tiger-Brot
3ωρ.