Συσκευές & Αξεσουάρ
Bauernbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
-
Wasser kalt380 - 410 g
-
frische Germ20 g
-
Roggensauerteig, flüssig100 g
-
Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen400 g
-
Roggenmehl Type 960250 g
-
Salz1 ½ - 2 TL
-
Brotgewürz2 geh. TL
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
126 kcal /
525 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
26 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
217 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHandsemmerl
10ωρ. 55 λεπτ.
Süßkartoffel-Hefebrötchen
3ωρ.
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Dinkelbrot
17ωρ. 25 λεπτ.
Bärlauch-Röggelchen
48ωρ.
Topfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix
1ωρ. 15 λεπτ.
Knusperspitze
5ωρ. 30 λεπτ.
Walnuss-Feigen-Brötchen
2ωρ. 50 λεπτ.
Laugenzopf
3ωρ. 30 λεπτ.
Krustis
3ωρ. 30 λεπτ.
Laugen-Schinken-Hörnchen
2ωρ. 15 λεπτ.
Birnen-Nuss-Brot
1ωρ. 15 λεπτ.