Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme

Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme

4.3 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Zitronenmarinade für Lachs
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    2 EL
  • Olivenöl
    3 EL
  • Salz
    ¼ TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    3 Prisen
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut (evtl. Wildlachs), in 5 mm dünnen Scheiben
    400 g
Radieschentatar
  • rote Zwiebel halbiert
    1
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    30 g
  • Salz
    ¼ TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    3 Prisen
  • Paprika edelsüß
    ¼ TL
  • Olivenöl
    30 g
  • Radieschen
    200 g
Sauerampfercreme und Fertigstellung
  • Sauerampfer abgezupft, in Streifen
    150 g
  • Mayonnaise
    200 g
  • Crème fraîche
    100 g
  • Wasser
    300 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 653 kcal / 2736 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 60 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων