Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach, Orange and Carrot Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
orange thin peelings of skin and flesh, segmented, pith removed, deseeded1
-
red split lentils rinsed25 g
-
onions quartered40 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
unsalted butter diced50 g
-
liquid chicken stock700 g
-
orange juice50 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach250 g
-
single cream for drizzling
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
744 kJ /
178 kcal
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Everything Easter
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDanish Split Pea Soup
1ωρ.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 λεπτ.
Beef Goulash Soup
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken and Vegetable Soup
1ωρ. 30 λεπτ.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 λεπτ.
Grisons Barley Soup
55 λεπτ.
Curried Butternut Cream Soup
35 λεπτ.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12ωρ. 45 λεπτ.
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1ωρ. 25 λεπτ.
Prawn And Chicken Laksa
40 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.
Raw Beetroot Soup
5 λεπτ.