
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach, Orange and Carrot Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
orange thin peelings of skin and flesh, segmented, pith removed, deseeded1
-
red split lentils rinsed25 g
-
onions quartered40 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
unsalted butter diced50 g
-
liquid chicken stock700 g
-
orange juice50 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach250 g
-
single cream for drizzling
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
178 kcal /
744 kJ
Πρωτεΐνη
4.5 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Everything Easter
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy courgette soup
25 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
25 λεπτ.
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 λεπτ.
Leek and Potato Soup (TM5)
40 λεπτ.
Sweet Potato and Courgette Soup
25 λεπτ.
Curried Sweet Potato Soup
30 λεπτ.
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 λεπτ.
Red Lentil Soup
40 λεπτ.
Irish Potato Soup
35 λεπτ.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1ωρ.
Miso Soup with Vegetables
30 λεπτ.
Carrot and Coriander Soup
25 λεπτ.