Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach, Orange and Carrot Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
orange thin peelings of skin and flesh, segmented, pith removed, deseeded1
-
red split lentils rinsed25 g
-
onions quartered40 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
unsalted butter diced50 g
-
liquid chicken stock700 g
-
orange juice50 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach250 g
-
single cream for drizzling
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
744 kJ /
178 kcal
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Everything Easter
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChorizo and Butternut Squash Soup
30 λεπτ.
Jewish Chicken Soup
50 λεπτ.
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 λεπτ.
Bulgar and Red Lentil Soup
1ωρ.
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 λεπτ.
Versatile Smooth Soup
45 λεπτ.
Carrot and Coriander Soup
25 λεπτ.
Leek and Potato Soup (TM5)
40 λεπτ.
Detoxifying Thai Soup
25 λεπτ.
Raw Beetroot Soup
5 λεπτ.
Cullen Skink
45 λεπτ.
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1ωρ. 25 λεπτ.