
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach, Orange and Carrot Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
orange thin peelings of skin and flesh, segmented, pith removed, deseeded1
-
red split lentils rinsed25 g
-
onions quartered40 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
unsalted butter diced50 g
-
liquid chicken stock700 g
-
orange juice50 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach250 g
-
single cream for drizzling
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
178 kcal /
744 kJ
Πρωτεΐνη
4.5 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Everything Easter
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable soup
35 λεπτ.
Broccoli and Stilton Soup
30 λεπτ.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 λεπτ.
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
40 λεπτ.
Rice Congee
4ωρ. 5 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.
Raw Beetroot Soup
5 λεπτ.
Ravioli Broth with Beef
Καμία βαθμολογία
Vegan Oyster Mushroom Soup
Καμία βαθμολογία
Curried Parsnip and Apple Soup
30 λεπτ.
Watercress Soup
25 λεπτ.
Egusi Stew
1ωρ. 30 λεπτ.