
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach, Orange and Carrot Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
orange thin peelings of skin and flesh, segmented, pith removed, deseeded1
-
red split lentils rinsed25 g
-
onions quartered40 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
unsalted butter diced50 g
-
liquid chicken stock700 g
-
orange juice50 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach250 g
-
single cream for drizzling
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
744 kJ /
178 kcal
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Everything Easter
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCarrot, Orange and Ginger Soup
25 λεπτ.
Curried Sweet Potato Soup
30 λεπτ.
Versatile Smooth Soup
45 λεπτ.
Sweetcorn & Chorizo Chowder
1ωρ.
Vegetable Soup
35 λεπτ.
Curried Parsnip Soup
30 λεπτ.
Butternut Squash and Coconut Soup
30 λεπτ.
Broccoli and Stilton Soup
30 λεπτ.
Potato and Dried Mushroom Soup
35 λεπτ.
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 λεπτ.
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 λεπτ.
Minestrone
45 λεπτ.