Bolla de pan de patata y sésamo negro (sin gluten)

Bolla de pan de patata y sésamo negro (sin gluten)

4.7 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
1 unidad

Υλικά

  • de agua
    900 g
  • de patata en trozos
    200 g
  • de leche
    150 g
  • de zumo de limón
    10 g
  • de levadura prensada fresca envasada en pastillas
    30 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
    450 g
  • de almidón de tapioca dulce (consultar lista FACE, p. ej. Yoki®)
    50 g
  • de harina de quinoa casera o certificada sin gluten
    25 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para el molde)
    20 g
  • de semillas de sésamo negro (προαιρετικό πεδίο)
    1 cucharada

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 2318 kcal / 6989 kJ
Πρωτεΐνη 64.57 g
Λιπαρά 40.74 g
Υδατάνθρακες 422.97 g
Φυτικές ίνες 25.08 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων