
Συσκευές & Αξεσουάρ
White chocolate and pistachio madeleines
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
24 portions
Υλικά
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
unsalted butter120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
milk30 g
-
oil10 g
-
plain flour or gluten free flour120 g
-
baking powder or gluten free baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
white chocolate broken into pieces180 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
137.1 kcal /
573.5 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
14.2 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.3 g
Νάτριο
41.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Madeleines
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2h 30min
Hot cross buns
1h 40min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Chocolate hot cross buns
2h 40min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Yoyo slice
2h 30min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Chocolate Basque cheesecake
2h
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h