Pain de mie sans gluten

Pain de mie sans gluten

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
10 tranches

Υλικά

Le levain sans gluten
  • 45 g de farine de sarrasin maison ou certifiés sans gluten
  • 30 g de farine de riz blanc maison ou certifiés sans gluten
  • 85 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
La pâte
  • 500 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 20 g de cosse de psyllium en poudre
  • 500 g de mélange de farine pour pain sans gluten
  • 1 c. à café de sel
  • 2 c. à café d'huile végétale pour le moule
  • 1 c. à soupe de lait

Διατροφή ανά 1 tranche

Θερμίδες 235 kcal / 983.3 kJ
Πρωτεΐνη 3.2 g
Λιπαρά 1.3 g
Υδατάνθρακες 48.7 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 515.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων