
Συσκευές & Αξεσουάρ
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 pieces
Υλικά
-
cooked rice (see Tip)18 oz
-
large eggs divided6
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
water (to fill to 1 liter mark)35 oz
-
mayonnaise3 oz
-
rice wine vinegar2 tsp
-
gochujang (Korean chili paste) to taste2 tsp
-
avocados sliced, to serve2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
895.1 kcal /
3745 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
60.9 g
Υδατάνθρακες
63 g
Φυτικές ίνες
9.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.1 g
Νάτριο
807.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Waffle Good Mash-Ups
12 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlueberry Jam
45 Min
Breakfast Scones
30 Min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 Min
Waffles
25 Min
Hazelnut Coffee
5 Min
French Toast
40 Min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1 Std. 5 Min
Poached Eggs
25 Min
Almond Mocha Coffee
5 Min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Sourdough Starter Discard Scones
30 Min
Blackberry Jam
45 Min