Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves15 g
-
eschalot25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef mince140 g
-
chicken thigh fillet or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked rice refrigerated overnight (see Tips)400 g
-
fresh red bird's eye chilli cut in thin slices15 g
-
kecap manis50 g
-
choi sum cut in pieces (approx. 5 cm)50 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
eggs fried, to serve4
-
prawn crackers to serve
-
fried shallots20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1205.6 mg
Πρωτεΐνη
21.9 g
Θερμίδες
2014.3 kJ /
481.4 kcal
Λιπαρά
26 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
40.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Indonesian
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini vegetable pasta (10-12 months)
50 λεπτ.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1ωρ. 10 λεπτ.
Pad Thai
1ωρ.
Pilau rice using rice mode
40 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Gnocchi
1ωρ. 40 λεπτ.
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Mediterranean seafood rice with chorizo
1ωρ. 5 λεπτ.
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 λεπτ.
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 λεπτ.
Udon with chicken and mushrooms
50 λεπτ.
Spaghetti carbonara (TM7)
40 λεπτ.