Fruchtige Caprese mit fermentierter Paradeisersauce

Fruchtige Caprese mit fermentierter Paradeisersauce

4.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 72ωρ. 30 λεπτ.
2 Portionen

Υλικά

  • Cocktailparadeiser im Ganzen
    200 g
  • Salz und 2-3 Prisen zum Würzen
    5 g
  • Wasser
    200 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Tomatenmark
    15 g
  • Cayennepfeffer
    1 - 2 Msp.
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    1 TL
  • Mozzarella abgetropft, in Scheiben
    200 g
  • Ochsenherzparadeiser in Scheiben
    200 g
  • frische Pfirsiche in Spalten
    2
    300 g Pfirsiche, aus der Dose, abgetropft
  • Basilikumblätter, frisch abgezupft
    2 - 3 Zweiglein
  • Majoran, frisch abgezupft
    1 - 2 Zweiglein
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 - 3 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 688 kcal / 2880 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 53 g
Υδατάνθρακες 31 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Νάτριο 1813 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων