
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free madeleines
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 25 λεπτ.
24 portions
Υλικά
Madeleines
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk30 g
-
oil10 g
-
gluten free flour120 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
icing sugar to dust
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
82.8 kcal /
346.4 kJ
Πρωτεΐνη
1.1 g
Λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
8.9 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
34.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Madeleines
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2h 30min
Hot cross buns
1h 40min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Chocolate hot cross buns
2h 40min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Yoyo slice
2h 30min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Chocolate Basque cheesecake
2h
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h