Empanadas mit Paprika-Pilz-Füllung

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
22 Stück

Υλικά

Füllung
  • Zwiebel geachtelt
    60 g
  • rote Paprika in Stücken (5 cm)
    100 g
  • Champignons geviertelt
    50 g
  • Austernpilze, frisch in Stücken (4 cm)
    100 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    10 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Harissapaste
    ½ TL
  • Salz
    ½ TL
  • Petersilienblätter
    10 g
Teig und Fertigstellung
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
    400 g
  • Wasser lauwarm
    220 g
  • frische Hefe zerbröselt
    5 - 7 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
    20 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Wasser
    250 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Stück

Νάτριο 216.2 mg
Πρωτεΐνη 2.6 g
Θερμίδες 349.6 kJ / 83.6 kcal
Λιπαρά 1.7 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Υδατάνθρακες 14.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων