Συσκευές & Αξεσουάρ
Cookidoo 10th Anniversary cake
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
32 portions
Υλικά
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour plus extra to flour480 g
-
eggs16
-
white sugar480 g
-
natural vanilla extract4 tsp
-
baking powder2 tsp
-
sea salt4 pinches
Cream mixture
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
icing sugar80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
To assemble
-
jam of choice300 g
-
fresh mixed berries of choice, to decorate
-
fresh mint leaves only, to decorate
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
146.8 mg
Πρωτεΐνη
6.6 g
Θερμίδες
1301.9 kJ /
311.2 kcal
Λιπαρά
15.2 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
36.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min
Boston Bun
2 godz. 45 min
Victoria sponge cake
1 godz. 20 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 godz.
Macadamia chocolate cookies
45 min
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Classic lemon tart
3 godz. 10 min
Gluten free birthday sponge cake
1 godz. 10 min
Mini lemon curd tarts
2 godz. 20 min
Sticky date pudding
1 godz. 30 min