Συσκευές & Αξεσουάρ
Cookidoo 10th Anniversary Cake
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
32 portions
Υλικά
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour to flour
-
eggs16
-
white sugar480 g
-
natural vanilla extract4 tsp
-
plain flour480 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt4 pinches
Cream mixture
-
mascarpone cheese250 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
icing sugar80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
mascarpone cheese250 g
To assemble
-
jam of choice300 g
-
fresh mixed berries of choice, to decorate
-
fresh mint leaves only, to decorate
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
303.3 kcal /
1269 kJ
Πρωτεΐνη
5.9 g
Λιπαρά
14.7 g
Υδατάνθρακες
36.9 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Νάτριο
139 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Celebration cakes
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Hot cross buns
1ωρ. 40 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Quinoa choc-chip biscuits
35 λεπτ.
Chocolate Basque cheesecake
2ωρ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.