Συσκευές & Αξεσουάρ
Cookidoo 10th Anniversary cake
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
32 portions
Υλικά
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour plus extra to flour480 g
-
eggs16
-
white sugar480 g
-
natural vanilla extract4 tsp
-
baking powder2 tsp
-
sea salt4 pinches
Cream mixture
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
icing sugar80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
To assemble
-
jam of choice300 g
-
fresh mixed berries of choice, to decorate
-
fresh mint leaves only, to decorate
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
146.8 mg
Πρωτεΐνη
6.6 g
Θερμίδες
1301.9 kJ /
311.2 kcal
Λιπαρά
15.2 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
36.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpooky shortbread fingers
1ωρ. 50 λεπτ.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Ghost meringues
12ωρ. 25 λεπτ.
Apple crumble meringue slice
2ωρ. 45 λεπτ.
Gluten free Classic Polish "tort"
2ωρ. 25 λεπτ.
Pinwheel biscuits
26ωρ. 40 λεπτ.
Macadamia chocolate cookies
45 λεπτ.
Mini Gugelhupf bundts
2ωρ.
Sernik rosa slice
3ωρ. 15 λεπτ.
The ultimate low carb celebration cake
1ωρ. 20 λεπτ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Caramel, date and walnut bundt
1ωρ. 15 λεπτ.