Ungarische Pilzsuppe

Ungarische Pilzsuppe

3.5 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Pilze, frisch (z.B. Steinpilze, Eierschwämme, Champignons,...), geviertelt
    450 - 500 g
  • Weizenmehl
    1 EL
  • Paprikapulver edelsüss
    2 TL
  • Paprikapulver geräuchert
    1 EL
    1 EL Paprika rosenscharf
  • Wasser
    600 g
  • Milch
    300 g
  • Kurkuma, getrocknet, gemahlen
    1 TL
  • Gemüsebouillon Paste
    2 TL
    1 ½ Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
  • Tomatenpüree
    1 EL
  • Zitronensaft, frisch gepresst nach Geschmack
    15 - 20 g
  • Salz
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Sauerrahm
    180 g
  • Dill, frisch nur Blätter, grob gehackt
    10 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 280.4 kcal / 1173.3 kJ
Πρωτεΐνη 8.9 g
Λιπαρά 20.4 g
Υδατάνθρακες 19.6 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.1 g
Νάτριο 376.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων