Τάκος ολικής αλέσεως με pulled pork σε σάλτσα μπύρας

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 55 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

  • αλεύρι ολικής αλέσεως σίτου
    400 γρ.
  • νερό, καυτό
    290 γρ.
  • λάδι
    30 γρ.
  • αλάτι
    2 κ.γλ.
  • σκελίδες σκόρδο
    4
  • κρεμμύδια κομμένα στη μέση
    150 γρ.
  • χοιρινή σπάλα, χωρίς κόκαλο κομμένη σε 5 κομμάτια
    800 γρ.
  • stout μπύρα τύπου Guinness®
    500 γρ.
  • νερό
    150 γρ.
  • μέλι
    70 - 80 γρ.
  • πάπρικα, καπνιστή, τριμμένη
    2 κ.γλ.
  • κύμινο, τριμμένο
    1 κ.γλ.
  • πάστα miso
    2 κ.σ.
  • αστεροειδή γλυκάνισο
    1
  • ξυλάκι κανέλας κομμένο στη μέση
    1
  • καστανή ζάχαρη
    2 κ.σ.
  • κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    80 γρ.
  • φύλλα φρέσκου κόλιανδρου για το γαρνίρισμα
  • μαύρα φασόλια, ολόκληρα, κονσέρβας (προαιρετικό πεδίο) στραγγισμένα, για το γαρνίρισμα
    80 - 100 γρ.
  • πιπεριές τσίλι jalapeño, φρέσκιες σε φέτες, για το γαρνίρισμα
    1 - 2

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 722 kcal / 3020.7 kJ
Πρωτεΐνη 31.7 g
Λιπαρά 30.3 g
Υδατάνθρακες 74.1 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.2 g
Νάτριο 1086 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων