Μακαρόν φιστικιού Αιγίνης με γκανάς από φιστίκια Αιγίνης

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
30 κομμάτια

Υλικά

Γκανάς από φιστίκια Αιγίνης
  • φιστίκια Αιγίνης, χωρίς το κέλυφος και τη σκληρή εσωτερική φλούδα, ανάλατα
    50 γρ.
  • λευκή κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια ή σταγόνες
    140 γρ.
  • κρέμα γάλακτος
    70 γρ.
  • βούτυρο
    70 γρ.
  • φυσικό άρωμα αμυγδάλου
    2 σταγόνες
Μακαρόν φιστικιού Αιγίνης
  • αμύγδαλα, ασπρισμένα (βλ. συμβουλή)
    80 γρ.
  • ζάχαρη άχνη
    100 γρ.
  • ξίδι για το καθάρισμα του κάδου
  • ασπράδια αβγών (βλ. συμβουλή)
    100 γρ.
  • ψιλή ζάχαρη (κάστερ)
    100 γρ.
  • χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο (βλ. συμβουλή)
    2 σταγόνες
  • χρώμα ζαχαροπλαστικής κίτρινο

Διατροφή ανά 1 κομμάτι

Θερμίδες 102.6 kcal / 429.5 kJ
Πρωτεΐνη 1.6 g
Λιπαρά 6.4 g
Υδατάνθρακες 10.5 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 11.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων