Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Bread
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
635 g
Υλικά
-
long grain rice200 g
-
dried soy beans100 g
-
water400 g
-
dried instant yeast5 g
-
psyllium husks15 g
-
cornflour, gluten-free50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water for sprinkling
Διατροφή ανά 100 g
Θερμίδες
172.3 kcal /
720.8 kJ
Πρωτεΐνη
4.9 g
Λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
35.3 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Νάτριο
372 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

We Celebrate Our Uniqueness
28 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreek Easter Bread (Tsoureki)
2ωρ. 20 λεπτ.
Italian Easter Bread
3ωρ. 50 λεπτ.
Brioche
8ωρ.
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1ωρ.
Herb Butter Flatbreads
35 λεπτ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Irish Soda Bread
45 λεπτ.
Potato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed Pesto Bread Rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Hot Cross Buns
3ωρ. 50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1ωρ. 10 λεπτ.