Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Oyster Mushroom Soup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onion quartered120 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)120 g
-
80 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)celery cut in pieces (3 cm)80 g
-
parsnip peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
water650 g
-
fresh oyster mushrooms torn in pieces500 g
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries3
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
tomato purée15 g
-
dried oregano2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
670 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
663 kJ /
159 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChorizo and Butternut Squash Soup
30min
Jewish Chicken Soup
50min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Versatile Smooth Soup
45min
Carrot and Coriander Soup
25min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Detoxifying Thai Soup
25min
Raw Beetroot Soup
5min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Cullen Skink
45min