Rigatoni al pesto di zucca e funghi porcini

Rigatoni al pesto di zucca e funghi porcini

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Zucca
  • 600 g di zucca (arancia), a cubetti (2 cm)
  • 30 g di semi di zucca
  • 10 g di olio di oliva
  • 1 ½ cucchiaino di fior di sale
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato
Pesto e pasta
  • 80 g di formaggio Sbrinz a pezzi (2 cm)
  • 80 g di gherigli di noce
  • 30 g di funghi porcini secchi
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 rametti di timo fresco
  • 50 g di olio di oliva
  • 1600 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaio di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 400 g di pasta secca (es. rigatoni)

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 792.9 kcal / 3317.3 kJ
Πρωτεΐνη 24.9 g
Λιπαρά 37 g
Υδατάνθρακες 94.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων