Ricotta con pesto di piselli

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    700 g
  • di pisellini surgelati
    150 g
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    100 g
  • di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
    70 g
  • di menta fresca le foglioline
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di ricotta vaccina
    350 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 296 kcal / 1238.3 kJ
Πρωτεΐνη 14.5 g
Λιπαρά 23.7 g
Υδατάνθρακες 6.8 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.4 g
Νάτριο 480.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων