Basic Soup Purée

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portion

Υλικά

  • olive oil
    15 - 30 g
  • mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
    170 - 200 g
  • mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
    700 - 750 g
  • water
    750 - 800 g
  • vegetable stock paste
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • salt to taste
    1 tsp

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 717.9 mg
Πρωτεΐνη 4 g
Θερμίδες 449.7 kJ / 107.5 kcal
Λιπαρά 4.2 g
Φυτικές ίνες 4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Υδατάνθρακες 14.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων