Συσκευές & Αξεσουάρ
Gulaschsuppe
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Zwiebeln halbiert400 g
-
Knoblauchzehe1
-
Bratbutter30 g
-
Weissmehl1 EL
-
Tomatenpüree30 g
-
Rindergulasch in kleinen Würfeln (ca. 1-2 cm)500 g
-
Wasser500 g
-
gehackte Tomaten, aus der Dose400 g
-
Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)1
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen½ TL
-
Paprikapulver edelsüss2 EL
-
Paprikapulver rosenscharf1 TL
-
Kümmel, ganz½ TL
-
Majoran, frisch1 EL
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
rote Peperoni in Streifen (ca. 1 cm)200 g
-
grüne Peperoni in Streifen (ca. 1 cm)200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
21.6 g
Θερμίδες
1359.8 kJ /
325 kcal
Λιπαρά
16.1 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Υδατάνθρακες
26.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Choche wiä no niä.
204 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTom Kha Gai
45 λεπτ.
Peperonicremesuppe
20 λεπτ.
Thai Tom Yum
Καμία βαθμολογία
Linsenragout
Καμία βαθμολογία
Bouillabaisse
1ωρ.
Süsskartoffel-Mais Suppe
45 λεπτ.
Ungarische Pilzsuppe
35 λεπτ.
Linsen- und Bohnensuppe
40 λεπτ.
Thai Tom Yum
45 λεπτ.
Süsskartoffel-Tomatensuppe mit Curry-Croûtons
40 λεπτ.
Pasta e lenticchie
50 λεπτ.
Linsen-Tomateneintopf
1ωρ. 30 λεπτ.